Αλευρόμυλος

Αλευρόμυλος

Ο αλευρόμυλος αποτελεί εξέλιξη νερόμυλων και ηλεκτροκίνητων μύλων στο πέρασμα των χρόνων. Η σημερινή του μορφή δημιουργήθηκε πριν από λίγα χρόνια όπου κατασκευάστηκαν οι νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.000 τμ περίπου, στους πρόποδες των Μετεώρων, και εμπλουτίστηκαν με νέο και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Τα προϊόντα που ο αλευρόμυλος παράγει αφορούν μονάχα σε άλευρα υψηλών προδιαγραφών, διαφόρων τύπων και κατηγοριών, συνυφασμένα πάντα με την άριστη τεχνική της αλέσεως και της αλευρουργίας. Η μακρόχρονη παράδοση που η οικογένεια μας διαθέτει, μας δίδαξε και μας δημιούργησε τη πεποίθηση πως η μόνη σοβαρή προϋπόθεση για δημιουργία ευχαριστημένων συνεργατών και καταναλωτών είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων. Επομένως, σύμβουλος και σύμμαχος της πολύχρονης δραστηριότητας μας αποτελεί μονάχα η ποιότητα. Για να το επιτύχουμε αυτό, επιλέγουμε τις περιοχές εκείνες της Ελλάδος που παράγουν τα καλύτερα σιτηρά. Η πρώτη ύλη αποτελεί την απαρχή της ποιότητας. Δεύτερη και εξίσου ουσιώδης προϋπόθεση είναι η άλεση. Ο τρόπος που θα αλεστεί η πρώτη ύλη βασίζεται στην εμπειρία του μυλωνά και στη καλή γνώση των ιδιοτήτων και των χαρακτηριστικών που κάθε σιτάρι διαθέτει.

Το προσωπικό του αλευρόμυλου μας αποτελείται από μυλωνάδες-μυλεργάτες και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό. Οι μέν πρώτοι είναι αφοσιωμένοι στη διεξαγωγή σωστής και αβίαστης άλεσης, πατώντας επάνω στις περγαμηνές και κατευθύνσεις των προγόνων μας, ενώ οι δεύτεροι εστιάζουν στην επιλογή των σωστών σιτηρών, στην εξασφάλιση σταθερής ποιότητας και υγιεινής κατά τη παραγωγική διαδικασία και στην ανάπτυξη νέων και καινοτόμων προϊόντων. Τελικά, οι προσπάθειες όλων καταλήγουν σε μια κοινή συνισταμένη: τη δημιουργία προϊόντων ασυναγώνιστης ποιότητας.

Ο αλευρόμυλος αναπτύσσει δραστηριότητα στην αγορά της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της Δυτικής και Στερεάς Ελλάδας, μέσα από ένα καλά οργανωμένο δίκτυο συνεργατών. Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε συνεργάτες που δεν κάνουν έκπτωση στις ποιοτικές προδιαγραφές και που επιθυμούν να εντάξουν στη γκάμα των προϊόντων που διαχειρίζονται, άλευρα με ταυτότητα.

Δεδομένου λοιπόν ότι ήρθε η ώρα περισσότερο από ποτέ, όλες οι νοικοκυρές να προμηθεύονται από μόνες τους τις βασικές πρώτες ύλες και να πειραματίζονται ευχάριστα στην κουζίνα τους παρέχοντας στους αγαπημένους τους τρόφιμα φυσικά, υγιεινά, ποιοτικά μα συνάμα οικονομικά, σας καλούμε να γνωρίσετε τα προϊόντα μας που με μεράκι και αφοσίωση ετών παρασκευάζουμε για εσάς!