Σπιτικό Αλεύρι

για όλες τις χρήσεις...

Το κορυφαίο για όλες τις χρήσεις αλεύρι που γοήτευσε ακόμη και τους ποιο απαιτητικούς καταναλωτές. Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου αλεύρου με τα λοιπά άλευρα της ίδιας κατηγορίας είναι ότι τα κάνει όλα. Το πιο απαιτητικό παρασκεύασμα ως γνωστόν είναι το άνοιγμα χειροποίητου φύλλου. Σας προκαλούμε να το συγκρίνεται με όλα τα λοιπά άλευρα της ίδιας κατηγορίας. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει.

Πρόκειται λοιπόν για ένα φυσικό αλεύρι, χωρίς συντηρητικά, ιδανικό για κάθε νοικοκυρά. Λόγω των σωστών ιδιοτήτων του και της απαλής του υφής είναι κατάλληλο για κάθε χρήση τόσο στη μαγειρική όσο και στη ζαχαροπλαστική.

Eίναι το ιδανικότερο για τη παρασκευή ολόλευκου σπιτικού ζυμωτού ψωμιού, για άνοιγμα εξαιρετικού χειροποίητου φύλλου όπως και για κέικ, τσουρέκια, κρέμες, μπεσαμέλ, κουλούρια, μπισκότα, πίτσες, λουκουμάδες κ.α.

Το δεξί χέρι της καλής νοικοκυράς

Το συγκεκριμένο αλεύρι αποτελεί το σήμα κατατεθέν του αλευρόμυλου. Είναι το παλαιότερο προϊόν και αυτό με τη μεγαλύτερη κατανάλωση. Για την άλεση του επιλέγονται ελληνικά μαλακά σιτηρά ημιορεινών κλιμάτων συγκεκριμένων προδιαγραφών. Η παραγωγική διαδικασία αυτού γίνεται αβίαστα κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες.

Δείτε επίσης: Συγκρίσεις Αλεύρων

Διατίθεται στις εξής συσκευασίες

  • 10kg
  • 10kg WOVEN PP
  • 3kg
  • 5kg