Η Φιλοσοφία μας

Η εταιρεία Μύλοι Τρικάλων τηρεί με σθένος την οικογενειακή παράδοση ενός και πλέον αιώνα, με την λειτουργία νερόμυλων – πετρόμυλων και εν συνεχεία ηλεκτροκίνητων πλέον μύλων, να παράγει με το ίδιο μεράκι και αγάπη όπως παλιά, μονάχα φυσικά άλευρα ανωτέρας ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών. Η μεταβίβαση των μυστικών, που σχετίζεται με τη σωστή και αβίαστη άλεση των σιτηρών, με τις σωστές προηγηθείσες συνθήκες πριν την άλεση, με την επιλογή ποιοτικών ά υλών αλλά και με την άριστη διαγραμματική διαδικασία, έγινε από γενιά σε γενιά και τηρείται πιστά. Βέβαια, ο συνδυασμός των ανωτέρων με την εμπειρία ετών και την επιστημονική κατάρτιση συνέβαλλαν στην καταξίωση και την ανάδειξη των προϊόντων του αλευρόμυλου μας.

Ακολουθώντας τη προτροπή των προγόνων μας λίγα και καλά, υιοθετήσαμε το δικό μας σλόγκαν που το ενστερνιζόμαστε και ως φιλοσοφία. Συγκεκριμένα προϊόντα αλλά πολύ καλά... εξάλλου ουκ εν τω πολλώ το ευ...! Δεν εστιάζουμε λοιπόν στη δημιουργία πολυπληθούς γκάμας προϊόντων απλά γα να εντυπωσιάσουμε, αλλά στη παραγωγή συγκεκριμένων με ταυτότητα προϊόντων, προκειμένου να καλύψουμε τις πραγματικές ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Ο πελάτης που θα επιλέξει τα προϊόντα μας θα είναι γνώστης πως δεν διαπραγματευόμαστε τη ποιότητα ούτε κάνουμε αλχημείες για να μειώσουμε το κόστος παραγωγής... Θα γνωρίζει πως το προϊόν που έχει στα χέρια του είναι αξιόπιστο, ασφαλές από άποψη υγιεινής και ασυναγώνιστο από τη γκάμα των προϊόντων που κυκλοφορούν στην αγορά. Η ποιότητα για εμάς αποτελεί αυτοσκοπό της ύπαρξης του αλευρόμυλου...

Μοναδικός στόχος επομένως, του αλευρόμυλου είναι να συνεχίσει να παράγει άλευρα υψηλών προδιαγραφών η χρήση των οποίων επιφέρει τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση του καταναλωτικού κοινού. Συνεπώς, η απόδοση αξίας στο πελάτη δια της παραγωγής ποιοτικών και ασφαλών, από άποψη υγιεινής προϊόντων, αποτελεί μοναδική πολιτική και προσήλωση μας.