Γιατί εμάς;

Γιατί γνωρίζουμε από καλό αλεύρι...

Δεν διαπραγματευόμαστε τη ποιότητα καθότι πιστεύουμε ότι αποτελεί το μοναδικό σπουδαίο σύμμαχο όλων των επιχειρήσεων.

Έτσι, αν είστε χονδρέμπορος και το εντάξετε στη γκάμα των προϊόντων σας σύντομα θα διαπιστώσετε πως θα τριπλασιάσετε τον όγκο των πωλήσεων σας στο συγκεκριμένο είδος. Εκτός αυτού σας δίνει το ατού να προσεγγίσετε με αυτοπεποίθηση νέους πελάτες διότι γνωρίζετε πως το προϊόν που εμπορεύεστε είναι ασυναγώνιστο. Μάλιστα πολλοί εκ των πελατών μας υποστηρίζουν εκτός των άλλων πως τα συγκεκριμένα άλευρα αποτέλεσαν το προϊόν κράχτη για τα υπόλοιπα καταναλωτικά αγαθά που εμπορεύονται.

Αν πάλι είστε αρτοποιός ή βιοτέχνης και χρησιμοποιείται ποιοτικές πρώτες ύλες θα αναγνωρίσετε τη διαφορά και την ανωτερότητα των αλεύρων μας από όλα τα υπόλοιπα. Θα το διαπιστώσετε στη βελτίωση της υφής της ζύμης σας, στη διόγκωση της και στο τελικό προϊόν σας.

Τα προϊόντα μας είναι φυσικά, δεν περιέχουν συντηρητικές ουσίες και δεν προέρχονται από βεβιασμένη και ταχεία άλεση. Δραστηριοποιούμαστε στο κλάδο της αλευροποιίας πάνω από έναν αιώνα, επομένως η γνώση και η εμπειρία για την σωστή επιλογή σιτηρών, και την ορθή άλεση τους είναι φυσικό επακόλουθο.

Γνωρίζουμε τη ποιότητα των προϊόντων του κλάδου. Δεν την ενστερνιζόμαστε και δεν την υιοθετούμε διότι αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θέλουμε να ξεχωρίζουμε. Η σωστή αλευρουργία δεν είναι απλή διαδικασία.

Απαιτεί εμπειρία, γνώση, πάθος, υπομονή και επιμονή, στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν.